Spletno oglaševanje

Kljub kvalitetni optimizaciji spletnih strani, ki je všteta v strošek izdelave internetnih strani, je nemogoče neko stran optimizirati za vse ključne besede. Tako lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju spletnega marketinga strankam nudimo možnost urejevanje oglaševanja na vse za naročnika pomembne ključne besede.
V primeru dodatnega oglaševanja na ključne besede z naročnikom pripravimo izbran nabor ključnih besed, določimo predviden znesek oglaševanja, izdelamo učinkovite oglase ter uredimo uporabniški račun za oglaševanje in spremljanje statistike oglaševanja. Po končani oglaševalski akciji izdelamo podrobno analizo oglaševanja in obiska spletnih strani.

Naj poudarimo, da je tudi pri oglaševanju na ključne besede zelo pomembna pravilna izbira besed in izdelava oglasov, saj se lahko hitro zgodi, da je vaša stran za isto besedo najdena po normalni in plačljivi poti. Še slabše pa je, da predvidena sredstva porabite za ključno besedo, ki vam dejansko ne prinese obiskovalcev, ki so vaši potencialni kupci. Da je vse to urejeno kot mora biti, poskrbimo mi.